Galerie Dom'Arte

Kijken naar Kunst met besef van Kwaliteit

Galerie Dom'Arte selecteert uit het grote kunstaanbod kwalitatief hoogstaande schilderijen en beelden. Dit besef van kwaliteit is essentieel omdat slechts hoogwaardige kunstwerken blijvend kunnen inspireren. Figuratief of abstract, voor elke toeschouwer probeert Dom'Arte een kunstwerk te vinden, dat de juiste reflectie, inspiratie of esthetisch genot bij hem of haar teweegbrengt. De confrontatie van de toeschouwer met een dergelijk kunstwerk stimuleert de liefde voor kunst.

Kunst, schilderijen en beelden, van Kijker tot Starter tot Liefhebber tot Collectioneur

Dom'Arte ziet haar taak in het tot stand laten komen van een dergelijke confrontatie, opdat bezoekers van de Galerie tot een juiste aankoop kunnen komen. Een aankoop van een kunstwerk dat door de tijd heen niet aan kracht verliest maar juist in kracht toeneemt door de continue reflectie die eruit voortkomt.

Hoge intrinsieke waarde leidt tot duurzaamheid van Kunstgenot

Verschillende stijlen in de kunst kennen hun eigen waarde. Die intrinsieke waarde komt voort uit de mate waarin het idee van een kunstwerk naar voren komt. Dom'Arte exposeert een breed en gedegen assortiment aan stijlen om zo ook dienstbaar te kunnen zijn aan diegenen die een kunstcollectie vanuit verschillende stijlen willen opbouwen.

Kunst, schilderijen en beelden, van binnen tot buiten van particulier tot instelling tot opdracht in de openbare ruimte

Dom'Arte stelt niet alleen kunstwerken ten toon voor partculieren, maar ook voor bedrijven en andere instellingen. Monumentale kunstwerken voor binnen en buiten die openbare en bedrijfsruimten een extra cognitieve en esthetische allure geven. Vanuit verschillend perspectief en voor verschillende gebouwen kan een specifiek kunstwerk gekozen worden dat het idee van de ruimte of indeling benadrukt.

Kwaliteit tot oriƫntatie, kijken tot genieten tot kopen, Kunst is genieten, inspiratie, reflectie, identiteit, karakter.

Vanuit welk perspectief u ook insteekt, ik heet u van harte welkom in Galerie Dom'Arte, het domein der Kunsten.

Gerry Broos